Docenten

 

Docenten

Esther Scheen

 


Al 15 jaar geef ik diverse yogalessen. Van oorsprong werkzaam in de moleculaire biologieontdekte ik tijdens een langdurig verblijf in Amerika poweryoga. Dit bleek een hele fijnemanier te zijn om meer balans te ervaren in mijnlijf en hoofd. Vanuit daar ontstond de zoektochtnaar holistische manieren om met mijn lichaamen geest te verbinden, daarbij heeft Yin Yoga mijn hart gestolen. Vanuit mijn ervaringen deel ikmet veel plezier kennis, ontdekkingen en inzichten met jou.


Ik geef Yin Yoga opleidingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staan. Mijn lessen zijn een combinatie van Westerse en Oostersekennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.

Mijn doel is om mensen te inspireren om de connectie met zichzelf te maken en zichzelf teomarmen op weg naar meer balans.


Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland (Poweryoga, Hot Yoga & Yin Yoga) heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Jo Phee en ikheb een aantal workshops bij Sarah Powersgevolgd. Paul & Suzee Grilley zijn mijn groteinspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen.


Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen, workshops en mijn eigen yoga practice.