Uitgebreidere bio

Het team met...

Een passie voor mindfulness, yoga en psychologie

Esther Scheen

esther@pureenergyyoga.nl

 

Al 15 jaar geeft Esther diverse yogalessen. Van oorsprong werkzaam in de moleculaire biologie ontdekte ze tijdens een langdurig verblijf in Amerika poweryoga. Dit bleek een hele fijne manier te zijn om meer balans te ervaren in lijf en hoofd. Vanuit daar ontstond de zoektocht naar holistische manieren om met lichaam en geest te verbinden, daarbij heeft Yin Yoga haar hart gestolen. Vanuit haar ervaringen deelt ze met veel plezier kennis, ontdekkingen en inzichten met jou.

 

Esther geeft Yin Yoga opleidingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staan. Haar lessen zijn een combinatie van Westerse en Oosterse kennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.

 

Haar doel is om mensen te inspireren om de connectie met zichzelf te maken en zichzelf te omarmen op weg naar meer balans.

Na diverse yoga-opleidingen in binnen– en buitenland (Poweryoga, Hot Yoga & Yin Yoga) heeft Esther zich gespecialiseerd in Yin Yoga. Haar Yin Yoga opleidingen heeft ze gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Jo Phee en ze heeft een aantal workshops bij Sarah Powers gevolgd. Paul & Suzee Grilley zijn haar grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren haar om dit yogapad te bewandelen.

Esther staat geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf zich voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen, workshops en mijn eigen yoga practice.

 

Jeroen Stessens

Jeroenyoga@hotmail.com

 

Jeroen Stessens, oprichter en docent van Yoga LS houdt van yoga, sport, lezen, discipline en rust. Na enkele ingrijpende gebeurtenissen in 2010 nam hij talloze verkeerde beslissingen en kwam hij op een dwaalspoor terecht. Dit zorgde ervoor dat hij zich begon te verdiepen in allerlei boeken over gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Via deze weg kwam hij in contact met yoga en meditatie.

 

Door de dagdagelijkse meditaties en de vele lessen ontwikkelde Jeroen een grote passie voor yoga. In 2016 volgde hij een Anusara yoga teacher training en ging er meteen mee aan de slag. De afgelopen jaren verzorgde hij meer dan 400 lessen en een Yogareis in Turkije. In de zomer van 2018 kreeg hij de kans om op Yogaland les te geven (het grootste yogafestival van België).

 

Jeroen geeft les vanuit zijn hart en is in staat om jou helemaal tot rust te brengen. Met zijn rustige stem begeleidt hij je met veel plezier door jouw yogalessen heen.

 

Naast yogaleraar is hij ook Mindset Coach. Mensen helpen, begeleiden en inzichten geven staan centraal in zijn leven en geeft hem een boost van energie. Zijn grote droom is om via yoga, meditatie en coaching zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met hun levensdoel.

 

MINDFULNESS ACADEMIE > TEAM

Copyright © All Rights Reserved