Team

Het team met...

Een passie voor mindfulness, yoga en psychologie

MINDFULNESS ACADEMIE > TEAM

Het Team

Hans Buelens

hans@mindfulness-academie.be

 

Hans is de oprichter en bezieler van de mindfulness-academie.  Hij studeerde Wijsbegeerte (KU Leuven), MBCT (Mindfulness-Based Cognitive Therapy), ACT (Acceptance & Commitment Therapy), Yoga (Yin, Power) en behaalde een executive MBA (UA).  Hij woont met zijn kindjes in Heist-op-den-Berg.

Esther Scheen

esther@pureenergyyoga.nl

 

Al 15 jaar geeft Esther diverse yogalessen. Van oorsprong werkzaam in de moleculaire biologie ontdekte ze tijdens een langdurig verblijf in Amerika poweryoga.   Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland (Poweryoga, Hot Yoga & Yin Yoga) heeft ze zich gespecialiseerd in Yin Yoga met opleidingen bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley. Esther staat geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance.

 

Jeroen Stessens

Jeroenyoga@hotmail.com

 

Jeroen is Anusara yoga teacher.  De voorbije 2,5 jaar verzorgde hij meer dan 400 lessen in diverse yoga stijlen. Hij gaf ondermeer les op Yogaland (het grootste yogafestival van belgie).

Jeroen zorgt er samen met Chlen Hans voor dat de retraites een echt cadeau aan jezelf worden.

 

Jolien Cobbaert

psycholoog@jolien.be

 

Heb je na de training in mindfulness vaardigheden of de 8 weken mindfulness cursus nood aan individuele begeleiding dan kan je zeker Jolien contacteren.  Jolien is klinisch psycholoog.

 

Chloë De Schepper

info@mindfulness-academie.be

 

Een 8 tal jaar geleden kwam Chloë in contact met yoga wegens rugproblemen. Ze merkte al snel dat de lessen haar niet enkel fysieke verlichting gaven, maar ook mentaal zorgden voor meer rust. Belangrijk voor haar is de connectie lichaam – geest, om beter aan te voelen wat je lichaam je wilt vertellen. Je grenzen opzoeken, maar tegelijkertijd luisteren naar je lichaam. Zelfbewustzijn en samenwerken met je ademhaling.

In 2017 volgde ze een Hatha/Vinyasa teacher training (Path of Yoga school met James French en Rory Trollen, 200u) en ging er dan meteen mee aan de slag. Ook Yin yoga speelt een belangrijke rol in haar leven. Ze is hierbij vooral geïnspireerd door Mirjam Wagner. De kracht van stilte, rust en gewoon ‘zijn’ mogen niet onderschat worden. Chloë laat je met plezier de balans tussen kracht en ontspanning ervaren.

De mindfulness-academie werkt graag samen met (externe) experten in mindfulness, yoga en klinische psychologie.  Hierboven stellen we alvast enkele daarvan aan je voor.

Copyright © All Rights Reserved