Mindfulness vaardigheden

Mindfulness vaardigheden 

 

De tweedaagse training ‘mindfulness vaardigheden’ leert je om te gaan met storende gedachten, stress, vervelende emoties,… Precies wat je ook haalt uit de klassieke 8 weken mindfulness-training. Deze klassieke 8 weken mindfulness-training vraagt heel wat oefening (van ongeveer een uur per dag). Dat is heel waardevol, maar niet voor iedereen weggelegd.  In de intensieve tweedaagse leer je niet mediteren zoals je dat in een 8 weken cursus wel leert, noch krijg je er dezelfde (effecten van de) groepsdynamiek; de training is geen “samenvatting” van de 8 weken cursus. De training heeft een andere invalshoek en wordt onderbouwd vanuit ACT (Acceptance and Commitment Therapy), een op wetenschap gestoelde derde generatie van gedragstherapie.

 

Vanuit deze andere toegangspoort, ACT, word je in staat gesteld om de vaardigheden van de 8-weken training in slechts twee dagen in je op te nemen, te verwerkelijken en/of te versterken. Het is een krachtige bundeling van oefeningen en interacties met de trainer.

 

Trainer:  Hans Buelens

 

Hans studeerde Wijsbegeerte (KU Leuven), MBCT (Mindfulness-Based Cognitive Therapy), ACT (Acceptance & Commitment Therapy), Yoga (Yin, Power) en behaalde een executive MBA (UA).  Hij woont met zijn kindjes in Heist-op-den-Berg.

 

Hij heeft een passie voor yoga, mindfulness, psychologie en filosofie. Aan het Tibetaans Instituut - Yeunten Ling - volgde hij lessen bij onder meer Karma Chookela Buthia en Lama Zeupa. Hij stak ook heel wat op van Shri Suman (hatha), Edel Maex (mindfulness), Esther Scheen (yin), Cecile Knapen (yin, power), Mathilde Vandemoortele (mindfulness), ...


Wat zeggen eerdere deelnemers?

 

"Deze 2-daagse is een absolute aanrader!   Je krijgt een hele waaier aan tools aangeboden waar je meteen mee aan de slag kan om je eigen welzijn aanzienlijk te verhogen en dit op een duurzame manier.  Tijdens de workshop begeleidt Hans je ook door de oefeningen,

hierdoor ervaar je zelf het effect van elke oefening voor jezelf en kan je onmiddellijk kiezen wat voor jou het beste werkt.

Ik ben erg blij dat ik mezelf dit cadeau gegund heb." -  Greet Vandevoort

  

" Ik had niet verwacht dat dit weekend mij zo emotioneel zou raken! "Gedachten zijn maar woorden" flitst nu heel dikwijls als blije gedachte door mijn hoofd.
In het moment zijn en daar rust in leren vinden geeft me kracht en een gelukzalig gevoel.
Ook de tuin van onze "mind" heeft af en toe bloemetjes/zaadjes nodig zodat er geen of weinig onkruid groeit. Dit weekend was daar een mooi voorbeeld van.
Dankjewel daarvoor!" -  Bénédicte


Naar een waardevol leven

Begin met het leven waar je van droomt

MINDFULNESS VAARDIGHEDEN

PRACTISCHE INFO

 

Locatie: Het Appèl, Brusselsesteenweg 544

2800 Mechelen, België

 

Data: wil je op de hoogte worden gehouden van de volgende training?  vul dan hiernaast je gegevens in.

zaterdag: 09u30 - 17u00

zondag: 09u30 - 17u00

 

Prijs: 80,00 euro (incl. BTW, teksten, geluidsbestanden ter begeleiding van de oefeningen.) 

 

 
 
 
 
Ja
 

Copyright © All Rights Reserved